Всички категории
EN

Начало>Профил на компанията>За нас

4444

Zhuji Tianli Machinery Company е средно предприятие в Zhuji. Компанията е основана през 1985 г. и се превърна в най-голямото производствено предприятие на хидравлични маркучи, фитинги и адаптери в Близкия изток. Продуктите се използват главно в строителството, минералната, металургията, химическата промишленост, енергетиката ,транспортни и други големи машини за хидравлично оборудване. Сега компанията обхваща площ от 15,000 22,000 квадратни метра, със застроена площ от XNUMX XNUMX квадратни метра. Имаме 100 комплекти производствено оборудване, повече от 180 служители, годишната продукция на хидравл фитингите са повече от 25 милиона броя.Годишният размер на износа е около 15 милиона долара.

Нашата мосновни клиенти: най-голямата коnфабрика за строителни превозни средства в Австралия, компанията GM във Франция, най-големият хидравличен агент в Иран. Компанията изнася в повече от 30 страни и области, съдържащи Европа, Америка, Австралия, Азия, Африка и така нататък. Имаме голяма от агенти in IДонезия, Филипини, Малайзия, Австралия и Иран. Ние също имаме клон в Дубай, lи клиентите от Близкия изток получават стоките по-бързо и по-удобно,отворете и прозореца за фирмата в чуждата страна.

Компанията се придържа към иновативните идеи на „Поставете еднакъв акцент върху технологиителогия и качество"в експлоатация за дълго време. Компанията взема модерните технологии и занаяти от развитите страниes като Америка, Германия и Япония и продължава да въвежда електрохидравлична система за управление от световна класа за подобряване и иновации на продуктите. През последните години компанията поглъща висш управленски персонал, научни елити и завършили колеж. Сега имаме екип за сътрудничество от т.нliсмелост и върви напред, което е движещата сила и източник на развитието на предприятието. Понастоящем,компания притежава екструзионни заводи, довършителни цех, цех за огъване, производствена линия за найлонови тръби и цех за сглобяване на каучук. Всичко това полага добра основа за високо качество.

Компания фокусирайте се върху предизвикателствата и натиска, за които клиентите са загрижени, and създаване на максимална стойност за клиентите continuouлукав. Компанията е спечелила различни видове сертификати и е сертифицирана от CICC и China Auto Parts. Досега компанията се превърна в най-големия производител и износител на хидравлични фитинги в Zhuji.